vr jan 6

Social media uitbesteden?

Social media uitbesteden

Social media uitbesteden kent vele voordelen, zowel voor scholen als organisaties. Doorgaans wordt het beheren van […]

Social media uitbesteden

Social media uitbesteden kent vele voordelen, zowel voor scholen als organisaties. Doorgaans wordt het beheren van social media, maar ook de kracht social media uitbesteden zelf, onderschat. We stellen u daarom graag op de hoogte van de voordelen die social media uitbesteden u te bieden heeft. 

  1. Professioneel social media beheer 

Tegenwoordig krijgen we allemaal te maken met social media. Hoogstwaarschijnlijk heeft u zelf ook een Instagram- of Facebookaccount. Onthoud echter wel dat het beheren van een privé account niet te vergelijken is met het social media management van een school of organisatie. Er komt namelijk veel meer bij deze cruciale taak kijken. Denk bijvoorbeeld alleen al aan het creëren van professionele content, waar professionele fotografie voor nodig is. Iets wat je niet zomaar even op een blauwe maandag doet, maar wat wel mogelijk is met social media beheer uitbesteden. 

  1. Bereik uw doelgroep online 

Naar welke haven families dit weekend varen, welke school ouders voor hun kind kiezen: het zijn allemaal keuzes die enorm worden beïnvloed door social media. Tegenwoordig scrollen we sneller even door Instagram of Facebook, dan dat we de krant erbij pakken en de advertenties lezen. Laat u uw social media uitbesteden? Dan zult u snel zien hoeveel er online te winnen valt voor uw school of organisatie. 

  1. Tijdsgebrek is verleden tijd 

Een professionele foto hier, een creatieve story daar, een pakkende video maken voor de nieuwe leerlingen van komend jaar en ondertussen ook nog lessen voorbereiden en daadwerkelijk lesgeven. Het is onrealistisch om te denken dat een juf of meester al deze taken op zich kan nemen en ze ook nog goed kan uitvoeren. Social media beheer uitbesteden neemt alle zorgen rondom social media compleet weg, waardoor u alle tijd overhoudt voor hetgeen dat u het liefst doet. 

  1. Een betrokken social media bureau 

Wist u dat Social Talks zelf alles in huis heeft voor het beheren van uw social media? Het voordeel van social media uitbesteden aan Social Talks is daarom dat er niet geschakeld hoeft te worden met externe partijen. Hierdoor zijn wij uiterst betrokken en hoeft u niet dagenlang te wachten op reactie. Ons kleine, maar zeer efficiënte team, heeft belang bij uw school of organisatie! 

  1. Ervaring en specialisatie 

Tenslotte heeft Social Talks jarenlang ervaring in het creëren en beheren van social media. Wij weten precies wat uw school of organisatie, maar ook uw doelgroep, nodig heeft. Wanneer u kiest voor social media uitbesteden, kunt u kwaliteitsvolle content verwachten die uw social media als nooit tevoren op laat vallen. Tot nu toe hebben we de socials al mogen beheren voor Prinses Julianaschool, De Klokbeker, Kanjerschool De Wilgenhoek, Den Biekurf, Farelcollege, Wolfert Dalton, Gemini College, Jachthaven Biesbosch, Scoutinglandgoed Zeewolde en Seven Sisters. 

Uw social media uitbesteden aan Social Talks? Vul dan het onderstaande formulier in. Aan de hand van een quickscan checken wij of social media beheer uitbesteden iets voor u is! 

De laatste berichten

Social Media uitbesteden?

De voordelen van social media uitbesteden aan Social Talks ✔ Bereik uw doelgroep online ✔ Check hier of social media beheer uitbesteden iets voor u is!

Contact